DIY GELUK:

vijf creatieve hobby's voor rust en quality time

Stuur mij die e-book

Meer creativiteit in jouw leven

Iedereen kan wel wat meer creativiteit in zijn/haar leven gebruiken. Maar zeker als moeder weet ik dat dit er vaak bij in schiet. Daarom heb ik mijn 5 favoriete creatieve hobby's op een rij gezet die ook heel goed te combineren zijn met het moederschap. Sommigen kan je leuk samen met de kinderen doen, anderen leveren leuke resultaten voor de kinderen op. Hoe dan ook zullen ze blij met je zijn!

Ook als je geen kids hebt, zijn deze hobby's trouwens heel leuk en ontspannen om te doen.

Stuur mij die e-book

DIY GELUK:

vijf creatieve hobby's voor rust en quality time, zijn o.a.:

Tekenen

Schep rust en gezelligheid met deze gezamenlijke bezigheid.

Haken

Haak leuke kleding of knuffels voor jouw kids terwijl je lekker op de bank zit.

Plotteren

Personaliseer de leukste dingen en maak de mooiste creaties.

Wat kan je bereiken met deze creatieve hobby's?

Als alleenstaande moeder weet ik als geen ander hoe je kan verdrinken in het alledaagse leven, zonder rust of ontspanning voor jezelf. Daarom heb ik dit super leuke e-book geschreven om wat meer creativiteit en tegelijk ook meer rust en ontspanning in jouw leven te brengen. Ze zijn ook nog eens prima te doen met de kids om je heen.

Meer creativiteit

Hoe vaker je creatief bent, hoe creatiever je wordt. En creëren geeft energie.

Een rust-momentje

Even een momentje ontsnappen uit de dagelijkse sleur.

Samen met de kids

Doordat je met of voor jouw kids bezig bent, ervaren ze meer aandacht.

Leuke resultaten

De uiteindelijke creaties zijn natuurlijk ook gewoon heel leuk!

Over de schrijfster

De Creatieve Mama is de blog voor alle multitaskende mama’s die graag een leuker, makkelijker en gebalanceerder leven willen. Dit is namelijk ook waar ik naar op zoek ben en deel dit graag.

Ik ben Charissa en single mama van Rebecca en Chris. Naast mama van 2 werk ik ook nog part-time als Office Manager en ben ik ook nog onderneemster/blogger. Verder ben ik erg reislustig en een echte creatieveling. Echter blijft het wel een dagelijkse struggle om alle ballen in de lucht te houden en ook nog aan mezelf te denken. Ook dit vergt wat creativiteit.

Genoeg om over te bloggen dus! Op mijn blog neem ik jullie mee in mijn reis als reizende, creatieve mommyboss en alles wat daarbij komt kijken.

Naast bloggen help ik ook graag andere mombloggers en mombosses met het maken van een mooie website. Daarnaast help ik vrouwelijke ondernemers om hun website en (online) marketing op elkaar af te stemmen en beter in te zetten.

Wat anderen over De Creatieve Mama zeggen:

Een creatief multitalent!

"Charissa is echt een creatief multitalent en weet dit zelfs met het moederschap nog super te combineren. Zij inspireert mij om mijn "oude" hobbies weer op te pakken en nieuwe dingen te leren. Waar ik mijn creativiteit even was kwijtgeraakt in het moederschap, heeft zij mijn vlammetje weer aangewakkerd. En ze schrijft ook nog eens heel leuk, haar blog is één van mijn favorieten.

Dominique

Mama van 2 meisjes van 4 & 7

Staat altijd voor je klaar.

"Als iemand zichzelf creatief mag noemen is het Charissa wel. Ze heeft mij ontzettend fijn geholpen met het ontwikkelen en drukken van leuke tassen voor onze winkel. Als kado ontvingen we een mooie stempel met ons logo waar we nog dagelijks mee werken. Naast haar creatieve input staat Charissa altijd voor je klaar om te helpen. Kortom: Als je iets aan haar toe vertrouwt kun je er zeker van zijn dat het goedkomt!

Denise

Eigenares DayByDee Lifestyle

DIY GELUK:

vijf creatieve hobby's voor rust en quality time